Activitati

Oferim o gama variata de activitati outdoor care sa va garanteze destinderea si relaxarea intr-un mediu natural superb, unde sa va puteti incarca bateriile si sa va puteti bucura de tot ce are Bucovina mai frumos de oferit.

Bucovina Mountain Safari

Drumetii Montane

Mega Tiroliana la Palma

  • Facebook

Cea mai lunga si mai spectaculoasa tiroliana din Romania si din Europa Centrala; este cu siguranta cea mai cautata experienta de adrenaliana din Bucovina. Mii de amatori de adrenalina zboara peste padurea din Obcina Mare in fiecare sezon.

Caiac si Rafting

  • Facebook

Adrenalina, relaxare si socializare pe raurile Bistrita sau Moldova si lacurile Bicaz si Colibita in niste peisaje de poveste. Cine a incercat stie despre ce vorbim, pentru ceilalti: merita cu adevarat o astfel de experienta, sunetul apei, natura de jur imprejur, adrenalina pompata pe portiunile repezi si linistea de pe cele line te fac sa tot mai vrei. Serviciul foto-video inclus.

Departamentul motorizat al Bucovina Outdoor Adventure organizeaza ture pe ATV si Buggy-uri de ultima generatie pe coastele muntilor si pe coclauri umblate doar de ciobani cu turme de oi.

Drumetii montane si lectii de supravietuire cu Bogdan Jurescu. Drumetiile se pot face pentru cateva ore si de ce nu pentru cateva zile, noaptea se doarme la cort sau la hamac, mancarea se prepara in aer liber sau la stanile din zona, iar dusul se face in rau.

  • Facebook

©2020 by Bucovina Outdoor Adventure.

Drumetie/Mountain Hiking